Don’t Worry Darling

· Updated On · Posted On
Don’t Worry Darling
6.866/528 votat

Don’t Worry Darling me Titra Shqip

Alis dhe Xhek janë me fat që jetojnë në komunitetin e idealizuar të Victory, qyteti i kompanisë eksperimentale që strehon burrat që punojnë për Projektin e Fitores top-sekret dhe familjet e tyre. Por kur të çara në jetën e tyre idilike fillojnë të shfaqen, duke ekspozuar ndezje të diçkaje shumë më të keqe që fshihet nën fasadën tërheqëse, Alis nuk mund të mos pyesë saktësisht se çfarë po bëjnë në Victory dhe pse.

Gallery Don’t Worry Darling

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *