Double Team

Double Team
5.1/539 votat

Double Team me Titra Shqip

Jack Quinn humbet objektivin e tij, Stavrosin, në prag të misionit të tij të fundit. Nga atje, ai dërgohet në koloni; një rilindje për vrasësit e supozuar të vdekur. Ai arratiset nga atje dhe kërkon ndihmën e Yazit, një tregtar armësh, për betejën e tij të fundit me Stavrosin.

Gallery Double Team

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *