Close

Dr. Bird’s Advice for Sad Poets

· Updated On · Posted On
Dr. Bird’s Advice for Sad Poets
5.8/12 votat

Dr. Bird’s Advice for Sad Poets me Titra Shqip

Në botën e ngarkuar emocionalisht, të egër dhe me humor të 16-vjeçarit Xhejms Uitman, ne shohim luftën e tij për të kapërcyer ankthin dhe depresionin duke kërkuar këshilla nga Dr. Bird – një terapist imagjinar i pëllumbave – pas zhdukjes së motrës së tij.

Gallery Dr. Bird’s Advice for Sad Poets

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.