Dune

· Modifikuar · Postuar
Dune
8.1/1563 votat

Dune me Titra Shqip

Paul Atreides, një djalë i shkëlqyer dhe i talentuar i lindur në një fat të madh përtej kuptimit të tij, duhet të udhëtojë në planetin më të rrezikshëm në univers për të siguruar të ardhmen e familjes dhe njerëzve të tij. Ndërsa forcat keqdashëse shpërthejnë në konflikt mbi furnizimin ekskluziv të planetit me burimin më të çmuar në ekzistencë-një mall i aftë të zhbllokojë potencialin më të madh të njerëzimit-vetëm ata që mund të mposhtin frikën e tyre do të mbijetojnë.

Gallery Dune

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *