Close

Team Marco

· Updated On · Posted On
Team Marco
6.5/6 votat

Team Marco me Titra Shqip

12 vjeçari Marko është i fiksuar me iPad-in e tij dhe vështirë se del nga shtëpia. Pasi gjyshja e tij vdes dhe gjyshi zhvendoset në shtëpinë e tij, jeta e Markos kthehet përmbys dhe ai detyrohet të dalë të luajë jashtë. Me sport, të qeshura dhe dashuri, Marko fillon të krijojë lidhje me njerëzit e tjerë dhe mbledh një ekip me fëmijët e lagjes për të sfiduar gjyshin dhe miqtë e tij.

Gallery Team Marco

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.