Earwig and the Witch

· Modifikuar · Postuar
Earwig and the Witch
6.4/58 votat

Earwig and the Witch me Titra Shqip

Një jetime kokëfortë, e quajtur Eruig, birësohet nga magjistarja Bela Jaga dhe një shkrimtar demon, i quajtur Mandrejk, vetëm për të shërbyer si ndihmësja e gruas në magjitë e saj. Eruigu, mamaja e së cilës është gjithashtu shtrigë, është mësuar të bëhet si do ajo dhe ky mjedis i ri, i rrezikshëm, do ta vërë në vështirësi të panjohura më parë…

Gallery Earwig and the Witch

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *