Close

East Side Sushi

· Updated On · Posted On
East Side Sushi
6.8/50 votat

East Side Sushi me Titra Shqip

Ushqimi është një gjuhë universal që bashkon dy kultura tepër të ndryshme, por që kanë të përbashkët pasionin e gatimit. Është ky pasion dhe dëshirë që bashkon kulturën e zjarrtë meksikane me atë të qetë japoneze.

Gallery East Side Sushi

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.