Close

Echo Boomers

· Updated On · Posted On
Echo Boomers
5.9/59 votat

Echo Boomers me Titra Shqip

Bazuar në një histori të vërtetë, pesë të diplomuar në kolegj vendosin që mënyra më e mirë për të ndryshuar ekonominë e padrejtë dhe për të jetuar jetën që kanë dashur gjithmonë është të vjedhin nga më të pasurit e Çikagos dhe t’ia japin vetes së tyre.

Gallery Echo Boomers

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.