Ejen Ali: The Movie

Ejen Ali: The Movie
8.3/16 votat

Ejen Ali: The Movie me Titra Shqip

Pasi u rekrutua aksidentalisht si spiun, 12-vjeçari Ejen Ali tani është rritur dhe ka një vend pune në agjencinë sekrete Meta Advance Tactical Agency (MATA) për të mbrojtur qytetin futurist të Siberajas nga kërcënimet e jashtme.

Gallery Ejen Ali: The Movie

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *