Embrace of the Serpent

· Updated On · Posted On
Embrace of the Serpent
7.8/335 votat

Embrace of the Serpent me Titra Shqip

Historia e marrëdhënies midis Karamkates, një shërues Amazonian dhe i mbijetuari i fundit i njerëzve të tij, dhe dy shkencëtarëve që punojnë bashkë përgjatë dyzet viteve për të kërkuar një bimë shëruese të shenjtë në Amazonë.

Gallery Embrace of the Serpent

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *