Enforcement

· Modifikuar · Postuar
Enforcement
6.2/54 votat

Enforcement me Titra Shqip

Xhens dhe Majk, dy oficerë policie gjenden në një labirint ndërtesash të rrethuar me protestues adoleshentë që urrejnë policinë.

Gallery Enforcement

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *