Close

Equal Standard

· Updated On · Posted On
Equal Standard
3.7/3 votat

Equal Standard me Titra Shqip

Jetët e policëve të qytetit të Nju Jorkut përplasen në gërshetimin e historive të racës, gradës, humbjes dhe tradhtisë.

Gallery Equal Standard

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.