Close

Equilibrium

· Updated On · Posted On
Equilibrium
7/3351 votat

Equilibrium me Titra Shqip

Filmi tregon për një të ardhme shtypëse, ku një njeri i ngarkuar me zbatimin e ligjit ngrihet për të rrëzuar sistemin dhe shtetin, sepse të gjitha format e ndjenjës janë të paligjshme.

Gallery Equilibrium

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *