Close

Euphoria

· Updated On · Posted On
Euphoria
6.5/170 votat

Euphoria me Titra Shqip

Një situatë e vështirë u jep dy vëllezërve të largët mundësinë të njihen më mirë me njëri-tjetrin. Mateo është një sipërmarrës i ri i suksesshëm, mendjehapur, simpatik dhe dinamik. Vëllai i tij Etore ende jeton në qytetin e vogël provincial ku ata kanë lindur dhe jep mësim në kolegj.

Gallery Euphoria

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.