Every Last One of Them

· Modifikuar · Postuar
Every Last One of Them
5.6/6 votat

Every Last One of Them me Titra Shqip

I dëshpëruar për të gjetur vajzën e tij të humbur, një burrë gjurmon vendndodhjen e saj të fundit të njohur në një qytet të vogël të shkretë, vetëm për të zbuluar se kreu i një firme sigurie të financuar thellësisht dhe motra e tij më e vogël po mbrojnë një sekret familjar që mund të prishë marrëveshjen e ujit prej një miliard dollarësh. mes shefit të tij dhe qeverisë amerikane.

Gallery Every Last One of Them

Serveri Gjuha Kualitetit Size Linku

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *