Close

Extinct

· Updated On · Posted On
Extinct
6.4/5 votat

Extinct me Titra Shqip

Opa dhe Edi udhëtojnë në kohë nga ishulli i tyre në vitin 1835 në kohën e sotme në Shangai. Pasi kalojnë ditën në qytet ato njihen me lajmin e tmerrshëm që specia e tyre është zhdukur.

Gallery Extinct

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.