Failure to Launch

· Updated On · Posted On
Failure to Launch
5.8/1327 votat

Failure to Launch me Titra Shqip

Tripp, një burrë tërheqës rreth të tridhjetave, jeton ende me prindërit e tij Al dhe Sue. Miqtë më të mirë të Tripp-it, Demo dhe Ace, gjithashtu jetojnë ende në shtëpitë e prindërve të tyre dhe duken krenarë për këtë. Megjithatë, Al dhe Sue nuk janë të lumtur dhe janë të magjepsur kur miqtë, djali i rritur i të cilëve është larguar kohët e fundit nga shtëpia, zbulojnë se punësuan një ekspert për të rregulluar çështjen dhe nuk mund të ishin më të lumtur me rezultatin.

Gallery Failure to Launch

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *