Fantastic Beasts and Where to Find Them

· Modifikuar · Postuar
Fantastic Beasts and Where to Find Them
7.4/15459 votat

Fantastic Beasts and Where to Find Them me Titra Shqip

Aventurat e shkrimtarit Njut Skamendër në komunitetin e fshehtë të shtrigave dhe magjistarëve të Nju Jorkut, 70 vite përpara se Herri Poter të lexonte librin e tij në shkollë.

Gallery Fantastic Beasts and Where to Find Them

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *