Close

Father and Guns 2

· Updated On · Posted On
Father and Guns 2
6.4/26 votat

Father and Guns 2 me Titra Shqip

I përqendruar në dy drejtime të rëndësishme, ky film qëndron mbi izolimin e mafias,infiltrimi i policëve si dhe rregullimi i marrëdhënieve ne çift. A triumfon paqja në fund?

Gallery Father and Guns 2

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.