Close

Father and Guns

· Updated On · Posted On
Father and Guns
6.3/30 votat

Father and Guns me Titra Shqip

Baba dhe bir, të dy janë policë, por nuk e durojnë njeri-tjetrin. Ata duhet të shpëtojnë një koleg nga një bandë me motorë…

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.