Father Stu

· Updated On · Posted On
Father Stu
7.1/22 votat

Father Stu me Titra Shqip

Historia e vërtetë e jetës së boksierit të kthyer në prift. Kur një dëmtim përfundon karrierën e tij në boks amator, Stuart Long zhvendoset në Los Anxhelos për të gjetur para dhe famë. Ndërsa po kalonte si nëpunës supermarketi, ai takon Carmen, një mësuese e shkollës së së dielës, e cila duket e imunizuar ndaj sharmit të tij të djalit të keq. I vendosur për ta fituar atë, agnostiku prej shumë kohësh fillon të shkojë në kishë për t’i bërë përshtypje. Megjithatë, një aksident me motoçikletë e lë atë të pyesë nëse mund ta përdorë mundësinë e tij të dytë për të ndihmuar të tjerët, duke çuar në realizimin befasues se ai është menduar të jetë një prift katolik.

Gallery Father Stu

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *