Close

Fear Street: 1978

· Updated On · Posted On
Fear Street: 1978
7.4/882 votat

Fear Street: 1978 me Titra Shqip

Shejdisajd, 1978. Shkolla ka mbaruar dhe aktivitetet në kampin “Krahët e Natës” janë gati të fillojnë. Por, kur një tjetër anëtar i Shejdisajdërit pushtohet nga dëshira për të vrarë, argëtimi nën rrezet e diellit kthehet në një luftë të tmerrshme për mbijetesë.

Gallery Fear Street: 1978

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.