Fight Club

· Updated On · Posted On
Fight Club
8.4/21934 votat

Fight Club me Titra Shqip

Një punonjës zyre, i cili vuan nga pagjumësia, kërkon një mënyrë për të ndryshuar jetën e tij. Ai takohet me një prodhues sapuni të djallëzuar dhe të dy formojnë një klub për ndeshje ilegale e cila zhvillohet më pas në diçka më tepër…

Gallery Fight Club

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *