Close

Finch (2021)

· Updated On · Posted On
Finch (2021)
7.7/98 votat

Finch me Titra Shqip

Në një Tokë post-apokaliptike, një robot, i ndërtuar për të mbrojtur jetën e qenit të dashur të krijuesit të tij që po vdes, mëson për jetën, dashurinë, miqësinë dhe çfarë do të thotë të jesh njeri.

Gallery Finch (2021)

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.