Finding ‘Ohana

· Modifikuar · Postuar
Finding ‘Ohana
6.5/266 votat

Finding ‘Ohana me Titra Shqip

Një verë në O’ahu rurale merr një kthesë emocionuese për dy fëmijë të rritur në Bruklin. Një ditar që tregon për një thesar të humbur prej kohësh, i vendos ata në një aventurë epike me miq të rinj dhe i çon ata të lidhen përsëri me trashëgiminë e tyre, Hauajin.

Gallery Finding ‘Ohana

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *