Fireheart

· Updated On · Posted On
Fireheart
6.6/17 votat

Fireheart me Titra Shqip

Filmi eksploron botën e zjarrfikësve në qytetin e Nju Jorkut të viteve 1920 dhe tregon historinë e një vajze 16-vjeçare që do të duhet të bëhet hero për të shpëtuar qytetin e saj.

Gallery Fireheart

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *