Flock of Dudes

· Modifikuar · Postuar
Flock of Dudes
6.5/17 votat

Flock of Dudes me Titra Shqip

Një 30-vjeçar mërzitet me jetën e përbashkët që bën me shokët dhe kjo do të bëjë që ata të ndahen për 6 muaj nga njëri tjetri dhe të fillojnë të rriten e të bëjnë përpara në jetë.

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *