Close

Flying Swords Of Dragon Gate

· Updated On · Posted On
Flying Swords Of Dragon Gate
6.3/130 votat

Flying Swords Of Dragon Gate me Titra Shqip

Historia e “Shpatave Fluturuese të Portës së Dragoit” është i bazuar në filmin e vitit 1992 “Hani i Dragoit”. Është hera e parë që një film i tillë aksion xhirohet në 3D. Historia e filmit nis tre vjet pas djegies së Hanit famkeq të Dragoit në shkretëtirë kur pronarja e tij Xhejd u zhduk. Një bandë e re grabitësish e ka marrë nën pronësi: pronarë gjatë ditës dhe gjuetarë thesaresh gjatë natës. Hani është vendndodhja legjendare e një qyteti të humbur, të groposur nën shkretëtirë dhe thesari i tij i fshehur shfaqet vetëm gjatë një stuhie gjigante çdo 60 vjet. Banda e përdor hanin si një vitrinë për të gjurmuar thesarin…

Gallery Flying Swords Of Dragon Gate

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.