Close

For the Sake of Vicious

· Updated On · Posted On
For the Sake of Vicious
6.9/16 votat

For the Sake of Vicious me Titra Shqip

Një infermiere që punon me orë të tëra shtesë kthehet në shtëpinë e saj për të gjetur një maniak që fshihet me një peng të rrahur keqas. Diçka e papritur ndodh dhe situata kthehet në një luftë të mirëfilltë mbijetese.

Gallery For the Sake of Vicious

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.