Forever in My Heart

· Modifikuar · Postuar
Forever in My Heart
6.8/27 votat

Forever in My Heart me Titra Shqip

Xhena dhe Çarli gjetën dashurinë e tyre në Irlandë por ëndrrat e tyre i ndanë ata. Pas 5 vitesh jeta i takon sërish përballë njëri-tjetrit dhe Xhena tani duhet të vendosë se ku e ka vendin zemra e saj.

Gallery Forever in My Heart

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *