Fortress

· Modifikuar · Postuar
Fortress
7.0/0 votat

Fortress me Titra Shqip

Historia sillet rreth një resort top-sekret për oficerët e inteligjencës amerikane në pension. Një grup kriminelësh të udhëhequr nga Balzary thyejnë kompleksin, me qëllim hakmarrjen ndaj Robertit, duke detyruar oficerin në pension dhe djalin e tij të shpëtojnë ditën.

Gallery Fortress

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *