Close

Freaks of Nature

· Updated On · Posted On
Freaks of Nature
6.2/381 votat

Freaks of Nature me Titra Shqip

Në qytetin Dillford, njerëzit, vampirët dhe zombit po jetonin në paqe – derisa erdhi apokalipsi i alienëve. Tani tre adoleshentë – një njeri, një vampire dhe një zombi – janë bërë bashkë për të zbuluar se si ti heqin qafe vizitorët.

Gallery Freaks of Nature

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.