Close

Freedom Writers

· Updated On · Posted On
Freedom Writers
7.9/1551 votat

Freedom Writers me Titra Shqip

Një mësuese e përkushtuar në një shkollë të ndarë racore në Los Anxhelos ka një klasë adoleshentësh në rrezik që konsiderohen të paaftë për të mësuar. Në vend që të heqë dorë, ajo frymëzon studentët e saj që të interesohen për arsimimin dhe për të planifikuar të ardhmen e tyre….

Gallery Freedom Writers

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.