French Exit

· Modifikuar · Postuar
French Exit
5.9/47 votat

French Exit me Titra Shqip

Një vejushë e shtresës së lartë amerikane dhe djali i saj i llastuar shpërngulen në Paris pasi ajo harxhon paratë e fundit të trashëgimisë së burrit të saj.

Gallery French Exit

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *