Fun with Dick and Jane

· Modifikuar · Postuar
Fun with Dick and Jane
6.2/1774 votat

Fun with Dick and Jane me Titra Shqip

Kur Diku pushohet nga puna si z/president, e siguron gruan e tij Xhejn se së shpejti do të gjejë një punë tjetër dhe do të vazhdojnë të jetojnë në luks. Por, pas disa muajsh humbin pronën e tyre, karriera e Dikut si punëtor përfundon me ekstradimin e tij në Meksikë! Më të dëshpëruar se kurrë, Diku dhe Xhejn vendosin t’i kthehen profesionit më fitimprurës, grabitjes me armë! Ndiqni aventurat komike të këtij çifti…

Gallery Fun with Dick and Jane

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *