Close

Furtive

· Updated On · Posted On
Furtive
6.3/19 votat

Furtive me Titra Shqip

Roja i Parkut Pablo Silva (Rodrigo De la Serna) e rindërton jetën e tij në destinacionin e ri, një vend i harruar dhe problematik që vetëm disa duan ta vizitojnë, Parku Pereyra Iraola. Shkurtimisht, nën qetësisë së dukshme, ai zbulon jë grup gjuetarësh të paligjshëm. Insitikti i tij prej gjuetari do ta vej atë në lëvizje. Ai do mund të fshihet prej të gjithëve, përveç vetes së tij.

Gallery Furtive

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.