Gaia

· Updated On · Posted On
Gaia
5.8/67 votat

Gaia me Titra Shqip

Një rojtar i lënduar i pyjeve në një mision rutinë shpëtohet nga dy mbijetesa jashtë rrjetit. Ajo që fillimisht është një shpëtim i mirëpritur bëhet më e dyshimtë ndërsa djali dhe babai i tij renegat zbulojnë një devotshmëri fetare ndaj pyllit.

Gallery Gaia

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *