Get the Goat

· Modifikuar · Postuar
Get the Goat
7.1/138 votat

Get the Goat me Titra Shqip

Çfarë ndodh kur një polic entuziast province bashkë me dhinë e tij shoqëruese bashkëpunon me një polic të ndrojtur nga kryeqytetit? Të dy arrijnë të kapin një nga kriminelët më të mëdhenj të drogës në botë në një aventurë mbushur me humor, rrezik dhe karamele.

Gallery Get the Goat

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *