Close

Getaway

· Updated On · Posted On
Getaway
5.1/497 votat

Getaway me Titra Shqip

Getaway është aksioni-triler më emocionues dhe guximtar në të cilin ish-piloti i makinave të garave Brent Magna vihet kundër kohës ndërsa nget një Mustang Shelby Cobra të ndërtuar vetë, duke e çuar atë dhe pronaren e saj në një aventurë me shpejtësi të larta në komandën e një të keqi misterioz në një garë kundër kohës për të shpëtuar jetën e gruas së tij të marrë peng.

Gallery Getaway

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.