Ghostbusters: Afterlife

· Updated On · Posted On
Ghostbusters: Afterlife
7.2/449 votat

Ghostbusters: Afterlife me Titra Shqip

Kur një nënë beqare dhe dy fëmijët e saj mbërrijnë në një qytet të vogël, ata fillojnë të zbulojnë lidhjen e tyre me Ghostbusters origjinale dhe trashëgiminë sekrete që la pas gjyshi i tyre.

Gallery Ghostbusters: Afterlife

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *