Gintama: The Very Final

Gintama: The Very Final
7.5/6 votat

Gintama: The Very Final me Titra Shqip

Gintoki, Takasugi dhe Katsura, luftojnë forcat që kanë zaptuar terminalin. Anija po thith fuqi të tepruar, duket e futur në trupin e Shouyou, për t’i dhënë pavdekshmërinë.

Gallery Gintama: The Very Final

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *