Godzilla vs. Kong

Godzilla vs. Kong
7.9/6900 votat

Godzilla vs. Kong me Titra Shqip

Dy nga ikonat më të mëdha dhe mistike të historisë vendosen përballë njëri-tjetrit: Godzilla i frikshëm dhe Kongu i madhërishëm teksa njerëzimi mbetet i frikësuar mbi pasojat e luftës së tyre.

Gallery Godzilla vs. Kong

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *