Grave Encounters 2

· Updated On · Posted On
Grave Encounters 2
5.6/656 votat

Grave Encounters 2 me Titra Shqip

Ky është për njerëzit që nuk besuan ngjarjet e Grave Encounter. Studenti i regjizurës Aleks Rajt ka dalë për të vërtetuar që e kanë gabim. Aleksi është po aq i fiksuar pas filmit të parë sa edhe 20 milionë njerëzit që panë trailerin e tij viral në YouTube. Ndërkohë që ai dhe miqtë e tij studiojnë ngjarjet dhe vizitojnë spitalin e vërtetë spikiatrik të treguar në filmin origjinal, ata e gjejnë veten përballë një të lige të papërshkrueshme, duke shpresuar se njohuria e tyre mbi filmin origjinal do t’i ndihmojë për t’i mbijetuar vazhdimit.

Gallery Grave Encounters 2

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *