Close

Greenland

· Updated On · Posted On
Greenland
7.2/2768 votat

Greenland me Titra Shqip

Xhon Gerriti, gruaja e tij dhe djali i tyre bëjnë një udhëtim të rrezikshëm për të gjetur një vend të sigurt sepse një kometë planet-vrasëse i është drejtuar Tokës.

Gallery Greenland

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.