Grey Owl

· Modifikuar · Postuar
Grey Owl
5.6/49 votat

Grey Owl me Titra Shqip

Archie Grey Owl është një grackë në Kanada në fillim të viteve 1930, kur një grua e re irokeze nga qyteti i kërkon atij t’i mësojë mënyrat e saj indiane. Ata jetojnë në pyll, ku ajo është e tmerruar se si ngordhin kafshët e bllokuara. Ajo adopton dy komplete kastore jetimë dhe e ndihmon Archie-n të shohë mënyrën e tij për të ndaluar grackën. Në vend të kësaj, ai punon si udhërrëfyes, një shkrimtar natyralist dhe më pas qeveria kanadeze e punëson për të shpëtuar kastorin në një rezervuar pranë liqenit Ajawaan në Parkun Kombëtar të Princit Albert. Ai shkruan një biografi, e cila i tërheq vëmendjen në Kanada dhe ftesa për leksione në Angli. Para se të largohet, ai dhe Anahareo (Pony) martohen. Në Angli zbulohet sekreti i tij. A do të vazhdojë Anahareo ta dojë atë?

Gallery Grey Owl

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *