Hacker

· Modifikuar · Postuar
Hacker
6.3/212 votat

Hacker me Titra Shqip

Aleks Daniliuk është një adoleshent që mëson marifetet e programimit kompjuterik. Kur familja e tij fillon të ketë probleme financiare, ai i futet jetës së krimit në internet dhe vjedhjes së identiteteve, i mbushur me inat për bankat. Gatë rrugës njihet me Sajin, një batakçi rrugësh i cili e prezanton me shkëmbimin në tregun e zi, dhe me Kirën, një hakere të re e cila nuk është vërtet ajo që duket.

Gallery Hacker

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *