Herself

Herself
7.3/34 votat

Herself me Titra Shqip

Historia e një mamaje që përjeton divorcin bashkëshortor pas një dhune të vazhdueshme dhe lufton të ndërtojë një jetë të re e vetme për t’i siguruar një të ardhme dy vajzave të saj.

Gallery Herself

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *