Hillbilly Elegy

· Updated On · Posted On
Hillbilly Elegy
6.8/618 votat

Hillbilly Elegy me Titra Shqip

Një histori e dhimbshme e një familjeje jo perfekte, jo normale, por shumë të lidhur me njëri-tjetrin. Mes të shkuarës dhe të ardhmes, Xheidi, student juridiku në Jeill, merr një telefonatë që e detyron të kthehet në vendlindje, atje ku i bien barrë përgjegjësie problemet e familjes.

Gallery Hillbilly Elegy

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *