Hitman: Agent 47

· Modifikuar · Postuar
Hitman: Agent 47
5.8/2381 votat

Hitman: Agent 47 me Titra Shqip

Një vrasës bashkohet me një grua për ta ndihmuar atë të gjejë babain e saj dhe të zbulojë misteret e prejardhjes së saj.

Gallery Hitman: Agent 47

Koment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *