Close

Holidate

· Updated On · Posted On
Holidate
7.1/1423 votat

Holidate me Titra Shqip

Sloana dhe Xheksoni e urrejnë të jenë beqarë gjatë festave, kur përballen me gjykime të vazhdueshme nga familjet e tyre. Kështu që, kur këta dy të panjohur njihen, ata zotohen të jenë partnerë për njëri-tjetrin për çdo rast festiv të vitit që kanë përpara.

Gallery Holidate

Komento

Leave a Reply

Your email address will not be published.